Aantal leden : 1085
2024 - HCM Arnhem

Proeftrainingen junioren

Proeflid jeugd >10jr.

Het proeflidmaatschap is voor jeugdleden tussen de 10  en 17 jaar oud. Het proeflidmaatschap duurt maximaal drie weken (5 trainingen) en biedt de mogelijkheid om vrijblijvend met de hockeysport kennis te maken. Dit gebeurt door mee te trainen met andere proefleden of met het team dat het best past bij het niveau van uw kind. Tijdens de proeflessen kunt je bij ons scheenbeschermers en een hockeystick lenen. Daarnaast, is het dragen van een bitje verplicht. Bitjes zijn in sportzaken en ons clubhuis verkrijgbaar (kosten bij HCM 6 euro). Gewone sportkleding en sportschoenen met grip is voor de proeflessen voldoende. Voor de proeftrainingen vragen wij 15 euro.

Blijkt na ongeveer drie weken (5 trainingen) dat hockey niet de sport is die uw kind zoekt, dan kunt je zonder verdere verplichtingen opzeggen door een mail te sturen naar [email protected]

Wanneer het lidmaatschap wordt omgezet in een definitief lidmaatschap, zal de contributie worden berekend. Uw kind wordt dan definitief bij een team geplaatst wanneer er in een team ruimte is. Is er geen ruimte? Dan wordt uw kind aangemeld als trainingslid. Wij hanteren een wachtlijst op een wedstrijdlidmaatschap bij 17 spelers/speelsters per team. Begint uw kind net met hockeyen en is er geen wachtlijst? Dan willen wij uw kind zo snel mogelijk kennis laten maken met het spelen van wedstrijden. Ga er alleen niet vanuit dat uw kind meteen hele wedstrijden zal spelen. Ook hierover zal de lijncoördinator contact met je opnemen.

De verzekering die de vereniging heeft voor al haar leden, gaat pas in wanneer je definitief lid bent van HCM Arnhem.

Uiteraard kunt je er ook voor kiezen om af te zien van het proeflidmaatschap, bijvoorbeeld omdat je of uw kind al hockeyervaring heeft. Dan kunt je uw kind rechtstreeks aanmelden via het tabblad direct lid worden op de website.