Aantal leden : 960
2019 - HCM Arnhem

Keepers


Keeperstrainingen 2018-2019
Hieronder vind je het trainingsschema voor de keepers voor dit seizoen. De keeperstrainingen voor de Jeugd en Senioren zijn op maandag op veld 1. De keeperstrainingen voor de Jongste Jeugd zijn op vrijdag van 16.30 uur tot 18.00 uur op veld 4. Tijdens de keeperstrainingen is het dragen van een keepers-shirt verplicht! Zorg er dus voor dat je altijd iets bij je hebt dat je over je bescherming aan kunt trekken.


De uitrusting
Elke keeper krijgt aan het begin van elk seizoen een complete keepers-uitrusting. Voor elke categorie hebben we een uitrusting op maat samengesteld. Die vind je terug in de afbeelding onderaan deze pagina.

LET OP : de materialen zoals beschreven worden alleen uitgereikt indien de voorraad van de oude, nog goede, materialen niet meer beschikbaar is. Wij ruilen geen goed materiaal om, ook niet als dat van een ander merk is dan vermeld in de onderstaande lijst.

Zuinig op je spullen
De club verwacht dat het keepers-materiaal met zorg behandeld wordt door de keepers en hun team. Het materiaal is en blijft eigendom van HCM Arnhem en wordt in bruikleen gegeven. Bij vermissing van onderdelen is de rekening voor het team. Berg de tas op in de speciale kluisjes en meld het meteen als er spullen kwijtraken of beschadigd zijn.

LET OP: komt er een bal op volle snelheid direct op de zijkant van je helm, laat deze dan altijd even controleren.

Contactpersonen
Heb je vragen over je keepers-uitrusting? Neem dan contact op met Liesbeth Bouwhuis en mail naar [email protected]. Voor alle andere vragen kun je terecht bij de keepers-co√∂rdinator. Wil je meer weten over de mogelijkheden om keeper te worden bij HCM of heb je vragen over het trainingsschema? Neem dan contact op met Yorick Hilbers en mail naar [email protected].