Aantal leden : 976
2018 - HCM Arnhem

Keepers


Trainingen
Hieronder vind je het trainingsschema voor keepers. Het dragen van een keepersshirt is verplicht tijdens zowel trainingen als wedstrijden (de bodyprotector moet bedekt zijn).
LET OP: de trainingen op maandag vinden plaats op veld 4 (of veld 2, afhankelijk van bedrijfshockey), op dinsdag op veld 1 en op vrijdag op veld 4.  De uitrusting
Elke keeper krijgt aan het begin van elk seizoen een complete keepersuitrusting. Voor elke categorie hebben we een uitrusting op maat samengesteld. Die vind je terug in de afbeelding onderaan deze pagina.

LET OP: de materialen zoals beschreven worden alleen uitgereikt indien de voorraad van de oude, nog goede, materialen niet meer beschikbaar is. Wij ruilen geen goed materiaal om, ook niet als dat van een ander merk is dan vermeld in de onderstaande lijst.

Zuinig op je spullen
De club verwacht dat het keepersmateriaal met zorg behandeld wordt door de keepers en hun team. Het materiaal is en blijft eigendom van HCM Arnhem en wordt in bruikleen gegeven. Bij vermissing van onderdelen is de rekening voor het team. Berg de tas op in de speciale kluisjes en meld het meteen als er spullen kwijtraken of beschadigd zijn. Daarvoor kun je altijd terecht bij de keeperscoördinator.

LET OP: komt er een bal op volle snelheid direct op de zijkant van je helm, laat de helm dan altijd controleren door de keeperscoördinator.

Contactpersonen
Heb je vragen over je keepersuitrusting? Neem dan contact op met Jörgen Leenarts en mail naar [email protected]. Heb je vragen over het trainingsschema of wil je meer weten over de mogelijkheden om keeper te worden bij HCM? Neem dan contact op met Yorick Hilbers en mail naar [email protected]