Aantal leden : 991
2021 - HCM Arnhem

HCM Hokkieschool

Start met 5 proeflessen op vrijdag 14 mei 2021!

De HCM Hokkieschool is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar die kennis willen maken met de leukste teamsport van de wereld. In de Hokkieschool leert je zoon of dochter spelenderwijs alle basisvaardigheden en ontdekt het vanzelf hoe leuk het is om samen te spelen, te bewegen en te hockeyen. 

Funkey

Ben je 4 of 5 jaar en wil je lekker sporten? Dan is Funkey echt wat voor jou. Je rent, vliegt springt en duikt over het veld en speelt eerst nog vooral met zachte knotsen om zo bal- en stickgevoel te ontwikkelen. De trainingstijd voor Funkey is op vrijdagmiddag van 16:30 - 17:30 uur. 

Hockey

Van 17:30 - 18:30 uur op vrijdagmiddag zijn de kids van 6-10 jaar aan de beurt, mits je op 1 oktober van het lopende jaar 6 jaar of ouder bent. Je krijgt al echt hockeyles met echte sticks en ballen. Maar natuurlijk wordt er ook veel gespeeld met hoepels, banden, pylonen en meer.

Competitie spelen

Vanaf je 7e (mits je op 1 oktober van het lopende jaar 7 jaar of ouder bent) word je ingedeeld in een team en ga je op zaterdag competitie spelen. Ben je al 7, maar heb je nog nooit gehockeyd? Dan train je eerst nog 5 tot 10 keer mee in de Hokkieschool waarna je in een team wordt ingedeeld.

Wat heb je nodig?
Tijdens de proeflessen kun je bij ons scheenbeschermers en een hockeystick lenen. Daarnaast is het dragen van een bitje verplicht. Bitjes zijn in sportzaken en ons clubhuis verkrijgbaar (kosten bij HCM €6). Gewone sportkleding en sportschoenen met grip is voor de proeflessen voldoende.

Kosten

Kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 15,00 voor 5 proeftrainingen. Inschrijven doe je via het inschrijfformulier. Geef onderaan in het formulier aan dat je inschrijft voor de Hokkieschool.
screenshot

Trainers

In de Hokkieschool leiden we onze eigen jeugdleden op voor het zelfstandig trainerschap bij HCM. Onder ervaren leiding leren ze de fijne kneepjes zodat ze op termijn zelf als trainer aan de slag kunnen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Hokkieschool? Stuur dan een mailtje naar [email protected]