Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem

Het HCM Clubtenue

Indian Maharadja is de officiële kledingsponsor van HCM. Tijdens wedstrijden (vanaf O8-teams in de competitie) zijn spelers verplicht het officiële thuistenue aan te hebben. Het uittenue komt alleen tevoorschijn als je uit speelt en het tenue van de tegenpartij te veel lijkt op ons opvallende oranje tenue. Check het wedstrijdschema om te weten wanneer je het uittenue moet dragen. Je coach informeert je hier natuurlijk ook over.

Jouw oranje HCM-wedstrijdshirt krijg je, in bruikleen, via de kledingcommissie. Heb je een andere maat nodig? Dan kun je via de kledingcommissie je shirt ruilen. Alle andere HCM-clubkleding, zoals de zwarte rok/short en de oranje sokken zijn te koop bij onze clubsponsor Huisman Sport in Huissen. Je kunt hier ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan bijpassende kleding en hockeyaccessoires. Heb je vragen over de HCM kleding? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


HCM Officieel thuistenue
Het officiële HCM wedstrijdshirt is een oranje Indian Maharadja shirt met zwarte biezen aan de mouwen en de kraag en zwarte zijpanelen. Het shirt is voorzien van een HCM logo. Hierbij draag je een zwarte short of rok. De oranje Indian Maharadja sokken zijn voorzien van een zwart HCM logo.

HCM Officieel Uittenue
Als je uit speelt, en de tegenpartij draagt een tenue dat teveel lijkt op ons oranje tenue, dan kiezen wij voor zwart. Het uittenue bestaat dan ook uit een zwart (Indian Maharadja) shirt, een zwarte broek of rok en zwarte Indian Maharadja sokken met oranje HCM Logo. Het oranje HCM logo op het shirt is optioneel en dus niet verplicht. Eerste teams zijn verplicht dit uitshirt te dragen. Andere teams kunnen in overleg met het team ook een effen zwart sportshirt zonder bedrukking dragen.