Aantal leden : 1041
2023 - HCM Arnhem

Clubtenue vanaf seizoen 2021 - 2022

Vanaf seizoen 2021/2022 is Indian Maharadja de officiële kledingsponsor van HCM. Tijdens wedstrijden (vanaf F-teams in de competitie) zijn spelers verplicht het officiële thuistenue aan te hebben. Het uittenue wordt alleen gedragen wanneer het tenue van het team waartegen gespeeld wordt teveel overeenkomt met het oranje tenue van HCM. Bij wedstrijdschema kun je zien wanneer je het uittenue moet dragen. Je coach informeert je hier natuurlijk ook over.

Het oranje HCM-wedstrijdshirt is verkrijgbaar via de kledingcommissie. Alle andere HCM-clubkleding, zoals de zwarte rok/short en de oranje sokken zijn te koop bij onze clubsponsor Huisman Sport in Huissen. Je kunt hier ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan bijpassende kleding en hockeyaccessoires.Heb je vragen over de HCM-kleding? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
HCM Officieel thuistenue

Bestaat uit een oranje Indian Maharadja shirt met zwarte biezen aan de mouwen en de kraag en zwarte zijpanelen. Het shirt is voorzien van een HCM logo. Optionele rugnummers in zwart. Heren dragen een zwarte Indian Maharadja broek, dames een zwarte Indian Maharadja rok. De oranje Indian Maharadja sokken zijn voorzien van een zwart HCM logo.

HCM Officieel Uittenue

Bestaat uit een zwart Indian Maharadja shirt, een zwarte Indian Maharadja broek of rok en zwarte Indian Maharadja sokken met oranje HCM Logo. Het oranje HCM logo op het shirt is optioneel en dus niet verplicht. Optionele rugnummers in oranje. Eerste teams zijn verplicht dit uitshirt te dragen. Andere teams kunnen in overleg met het team ook een effen zwart sportshirt zonder bedrukking dragen.