Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem

HCM Arnhem. Sinds 1975

Lijnen trekkenHockey is de leukste sport van de wereld. Zeker als je lid bent van HCM. Want dat is al sinds 1975 de gezelligste hockeyclub van Arnhem. We startten ooit op gras met een bouwkeet als clubhuis. Dat is tegenwoordig wel anders. In 2015 werd het vierde kunstgrasveld aangelegd en stomen we op naar de 1.000 leden.

Bij HCM staat gezelligheid voorop. Maar natuurlijk willen we ook presteren. We investeren dan ook flink in de kwaliteit van trainers, coaches én spelers. Alle teams een stapje omhoog, dat is ons doel. En het werkt. Steeds meer teams spelen eerste klasse of subtopklasse.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe jong je je voelt; bij HCM is altijd wel een team waarin jij kunt spelen. We hebben teams voor zowel meisjes en jongens als dames en heren. Van jongste jeugd en junioren, tot en met senioren, veteranen en trimmers. Ben je pas 4, dan kun je al lid worden van de Hokkieschool. Maar ook als je 16 bent, 40 of 105.

HCM groeit nog iedere dag. Logisch ook, want iedereen voelt zich direct thuis. Jong en oud, topsporters en recreanten en... vrijwilligers natuurlijk, die de club door dik en dun steunen. Achter de bar, als sponsor, als trainer, als coach én natuurlijk als supporter!

Tijdens de officiële opening van het nieuwe clubhuis (sinds 2020) is een mooie weergave gemaakt van de historie van HCM in beeld. De presentatie is te zien via Vimeo.