Aantal leden : 1085
2024 - HCM Arnhem
7 Feb Be

Kampioensteams en Topverkopers in de Spotlight bij HCM Arnhem

Het zaalhockeyseizoen van HCM Arnhem heeft dit jaar schitterende prestaties opgeleverd, met meerdere teams die zich tot kampioen hebben gekroond. Op zondag 3 maart worden deze glorieuze overwinningen gevierd tijdens een speciale huldiging in het clubhuis van HCM.

De feestelijkheden vallen samen met spannende thuiswedstrijden van Dames 1 tegen MHC Leusden en Heren 1 tegen MHC Maastricht. Het belooft een dag vol hockeyplezier en festiviteiten te worden voor alle HCM-leden en supporters.

Maar dat is niet alles! Naast de kampioenen zullen ook de topverkopers van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet worden. Hun inzet en doorzettingsvermogen hebben bijgedragen aan het succes van de actie, en dat verdient een speciale vermelding.

Alle leden, supporters en sympathisanten van HCM Arnhem worden van harte uitgenodigd om de huldiging bij te wonen en de teams aan te moedigen tijdens hun thuiswedstrijden tegen MHC Leusden. Laten we samen een onvergetelijke middag van maken en de kampioenen toejuichen voor hun buitengewone prestaties.

Datum: Zondag 3 maart
Locatie: Clubhuis HCM Arnhem

Programma:
12.25 uur: HCM Dames 1 vs. MHC Leusden Dames 1
14:15 uur: Huldiging van de zaalkampioenen en topverkopers
14:45 uur: HCM Heren 1 vs. MHC Maastricht Heren 1

Kom langs en vier mee in een middag vol gezelligheid en sportiviteit!