Aantal leden : 901
2022 - HCM Arnhem
11 Jul Ac

SAVE THE DATE! OPENINGSDAG NIEUWE SEIZOEN EN HCM TEAMS ALBUM MET JOUW FOTO

Spelerskaarten verzamelen van je eigen team!? Wie wil dat nou niet! Dankzij een supertoffe actie van onze nieuwe sponsor AH Driessen kun je binnenkort kaarten verzamelen van alle spelers van D1, H1 en de jeugdteams van HCM en in een supergaaf verzamelboek plakken! Ook krijgen dezelfde teams een mooie plaats in het album met een officiële teamfoto! 

Voor de actie hebben wij natuurlijk wel foto's nodig. Tijdens de openingsdag op 3 september a.s. zijn alle jeugdteams aan de beurt. Samen met jouw team en individueel worden er foto's gemaakt door een professionele fotograaf. De foto's worden gebruikt voor de spelerskaarten. Hoe leuk! 

Info en toestemming
Per mail hebben alle spelers een uitnodiging en online toestemmingsformulier ontvangen. Vul het formulier uiterlijk 10 augustus in om je deelname kenbaar te maken.

Tijdens de openingsdag spelen jullie weer de eerste (oefen) wedstrijden tegen andere HCM teams. We rekenen op je! Exacte tijden volgen nog maar ga ervan uit dat je de hele dag bij HCM bent. 

Papa, mama, zussen, broers, vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om jullie aan te moedigen en en er een gezellige dag van te maken. 

We zien jullie 3 september!

Gerelateerde nieuwsberichten

HCM ZOMERINSTUIF: JE VERVEELT JE NIET

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM