Aantal leden : 901
2022 - HCM Arnhem
5 Jul Ar

DE + VAN ONZE NIEUWE CS+ SCHEIDSRECHTERS

Zonder goede scheidsrechters geen leuke wedstrijden. Om nog maar te zwijgen over de sfeer op en langs het veld als spelers en supporters vinden dat er slecht gefloten wordt. Daarom zorgt HCM ervoor dat steeds meer scheidsrechters nóg beter worden dan ze al zijn. Dat zijn onze CS+’ers en we hebben er weer 5 nieuwe bij. Opgeleid door de KNHB!

CS+ scheidsrechters zetten we vooral in op wedstrijden van de eerstelijnsteams. Het zijn enthousiaste fluiters die het leuk vinden om juist die moeilijke wedstrijden in goede banen te leiden. Ze kijken daarbij verder dan alleen de spelregels, ze houden ook fair play goed in de gaten. Ook dat is zo’n PLUS van onze CS+’ers

Onze nieuwe CS+ scheidsrechters zijn Olivier, Tijn, André, Yorick en Justin. Ze zijn te herkennen aan hun groene polo en natuurlijk aan die brede grijns op hun gezicht. Want het fluiten van wedstrijden is niet alleen broodnodig. Het is ook gewoon enorm uitdagend. En extra leuk; je gaat er ook zelf beter door hockeyen.

Aan de start van het nieuwe seizoen willen we graag weer nieuwe CS+ scheidsen gaan opleiden. Iets voor jou? Meld je dan aan. Heb je al vaker gefloten en wil je nog beter worden? Stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM