Aantal leden : 901
2022 - HCM Arnhem
4 Jul Ac

HCM ZOMERINSTUIF: JE VERVEELT JE NIET

Duurt de zomerstop te lang voor jou? Kom dan tijdens de laatste vier weken van de vakantie naar de HCM Zomerinstuif. Elke woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur kan je lekker hockeyen. En, lid of geen lid, iedereen is welkom!

Voor wie?
De HCM Zomerinstuif is al jaren een traditie bij de club. De instuif is voor alle leden en hun familieleden. Maar ook voor vrienden, buren of kennissen die geen lid zijn of nog nooit gehockeyd hebben mogen meedoen. Misschien vinden ze het wel net zo leuk als jij. Neem ze vooral mee. Er zijn leensticks aanwezig en er is altijd wel iemand die echte beginners de basisbeginselen wil aanleren. 

Natuurlijk houden we er rekening mee dat de teams een beetje evenwichtig ingedeeld worden, zodat iedereen een lekker partijtje kan ballen op een kwart of half veld. 

Wanneer?
Vier weken lang op woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur.
- woensdag 27 juli
- woensdag 3 augustus
- woensdag 10 augustus
- woensdag 17 augustus

De instuif is een activiteit zonder trainer en scheidsrechter. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en je deelname is op eigen risico. Denk dus aan het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Die zijn VERPLICHT!

Eten en drinken
De bar is dicht dus vergeet niet om een bidon met water mee te nemen!

Een fijne zomer en tot de instuif!

Nieuws afbeelding