Aantal leden : 887
2022 - HCM Arnhem
20 Jun Kl

WEDSTRIJDSHIRTS INLEVEREN DOE JE ZO

De nieuwe teams zijn bekend en het seizoen is bijna ten einde. Tijd om de huidige wedstrijdkleding weer klaar te maken voor komend seizoen. Hier lees je precies hoe je dat doet.

Schoon inleveren
Graag je wedstrijdshirt en eventueel trainingspak gewassen en droog in te leveren o.v.v. je naam.
Zo kan de Kledingcommissie duidelijk zien of jouw kleding netjes en in goede staat is ingeleverd.

Wanneer?
Woensdag 22 en vrijdag 24 juni tussen 18.30 uur en 21.00 uur in het clubhuis van HCM.

Prestatieteams 
De teams die spelen in een trainingspak van HCM én een wedstrijdshirt met borst- en/of rugsponsor, kunnen dit inleveren bij hun teammanagers. Zij kunnen dit voor het hele team afgeven bij de Kledingcommissie.

Shirts met sponsor
Ook wedstrijdshirts met sponsor kun je inleveren bij je teammanager. Zij leveren het dan in een keer in bij de Kledingcommissie.

Shirts zonder sponsor
Speel je in een shirt zonder een sponsor op je rug en/of borst? Dan kan je je shirt gewoon thuis houden voor komend seizoen. Begin september organiseren we een ruilmoment. Als je in het nieuwe seizoen een andere maat nodig hebt, kan je op dat moment een maatwissel doen.  Hierover volgt tegen die tijd meer informatie.

Opgezegd?
Ga je HCM verlaten? Jammer. Je kan jouw wedstrijdshirt ook inleveren op 22 of 24 juni tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Graag je naam en team op het pakketje vermelden, zodat we dit makkelijk kunnen verwerken in de administratie. Zo voorkom je een boete van € 20,- voor het niet inleveren van je wedstrijdshirt.