Aantal leden : 951
2022 - HCM Arnhem
13 Mei Ac

OPENING CLUBHUIS BIJNA ZOVER: NOG 1 NACHTJE SLAPEN!

Het is bijna zover! Nog 1 nachtje slapen voor de feestelijke opening van ons clubhuis.

Leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren hebben lang moeten wachten. Het wordt een heel weekend lang feest! 

Onze vrijwilligers zijn druk in de weer om alle activiteiten van dit weekend goed te laten verlopen. De springkussens, de foodtrucks en van versieringen tot fantastische playlists. Alles wordt getest en gecheckt. Jij komt toch ook?

Vanavond trappen de jongste jeugd alvast af met een heel groot springkussen en leuke activiteiten tijdens Hokkieschool. Om het feest compleet te maken mag er ook een vriendje of vriendinnetje mee. Voor alle aanmelders is ook een heerlijke daghap verkrijgbaar in het clubhuis.

Zaterdag is een 'normale' competitiedag. Toch hangt er 's middags in en om het clubhuis een feestelijke sfeer. Vanaf 16.00 uur genieten alle gasten van verschillende foodtrucks en drankjes in het clubhuis en op het terras. Voor alle jeugd is een springkussen.

Om 17.00 uur begint de receptie en officiële opening van het clubhuis. We zijn vereerd dat burgemeester Ahmed Marcouch de officiële opening zal doen. Ook maken we eindelijk de HCM-er van het jaar 2020 bekend. 

Na het officiële gedeelte volgen verschillende openingsactiviteiten zoals een hockeywedstrijd en een hockeyclinic. Iedereen is van harte welkom om te blijven genieten van alle activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje.

En omdat we maar niet genoeg kunnen krijgen van gezelligheid gaan we 's avonds gewoon door met feesten. Vanaf 18.30 uur start de kinder- en jeugd disco. Daarna kunnen volwassenen helemaal los tot 01.00 uur.

Zondagochtend gaat het feest nog door met een clinic van Team Streethockey voor alle meisjes en jongens van de C- en D-teams. Er zijn nog maar een paar plekken vrij. Aanmelden kan nog tot en met 14 mei.

Kortom, het belooft een fantastisch weekend te worden met goed weer, veel gezelligheid en activiteiten voor jong en 'young at heart' bij HCM.

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

NIEUWE STICK TIJDENS HOCKEYKAMP

Agenda van de week

27-5 GEEN TRAININGEN JONGSTE JEUGD
27-5 GEEN HOKKIESCHOOL

Agenda van de week

27-5 GEEN HOKKIESCHOOL
27-5 GEEN TRAININGEN JONGSTE JEUGD