Aantal leden : 951
2022 - HCM Arnhem
25 Apr To

OEOEOEOEHHHH SPANNEND… HET TIL ARTS TOPTEAMTOERNOOI KOMT ER WEER AAN

Op donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag. En je zat er al op te wachten natuurlijk: het legendarische Til Arts Top Team Toernooi (TATTT). De zevende editie al weer! Inschrijven kan vanaf vandaag door een mailtje te sturen naar [email protected]. Maar hoe zat het ook alweer met dat bizar gezellige toernooi?

 

Het is zo eenvoudig

Het TATTT, georganiseerd door VET B, is hét goede doelen toernooi voor alle 18-plussers van HCM: senioren, veteranen, trimmers, vrijwilligers, ouders, vrienden en introducees. Het recept is eenvoudig, maar oh zo lekker: wedstrijdjes spelen in kleine mixteams, lekker eten en drinken, een tenenkrommende veiling en loterij en daarna niet te laat naar huis. En dat kost je maar € 12,99 (inflatiecorrectie voorbehouden).

 

Wat een goed doel

Vijf jaar lang kwam de opbrengst van TATTT ten goede aan het KWF en Stichting Gaandeweg. In 2019 zamelden we € 6.000,- in voor het nieuwe clubhuis en dit jaar hebben we gekozen voor het Toon Hermans Huis in Arnhem. Een inloophuis voor iedereen die geraakt is door kanker. Een prachtig initiatief en een extra goede reden om je portemonnee deze dag flink te laten wapperen. 

 

Schrijf je nu in

Genoeg gekletst, schrijf je gewoon even in en mail naar [email protected] Dan ontvang je binnenkort alle ins en outs van het TATTT via de mail. VET B heeft er weer ongelooflijk veel zin an!

 

Tot TATTT!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.