Aantal leden : 901
2022 - HCM Arnhem
28 Nov Be

GEVOLGEN NIEUWE MAATREGELEN VOOR CLUBHUIS, TRAININGEN EN ZAALHOCKEY

De nieuwe coronamaatregelen hebben ingrijpende gevolgen voor amateursporten en dus ook voor HCM. We zetten ze graag voor je op een rijtje.


Clubhuis
In het clubhuis is een mondkapje verplicht, tenzij je zit en ook de 1,5 meter is weer verplicht. Aangezien er veel afgelastingen zijn geweest op 27 november wordt het op 4 december nog een druk programma. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich houdt aan de regels.

Zaalhockeywedstrijden
De maatregelen hebben grote gevolgen voor het zaalhockey. Het bestuur heeft besloten dat we alles op alles zetten om het zaalhockey door te laten gaan. We volgen hierin de lijn van de KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-raken-hockey-maar-competities-gaan-door. Dat vergt niet alleen veel extra inzet van degenen die dit bij de KNHB en binnen de club organiseren maar ook van alle leden. De KNHB is bezig om het wedstrijdschema waar nodig aan te passen in het bijzonder voor wedstrijden die na 17.00 gepland staan of om 17.00 nog niet uitgespeeld zijn. Dat kan betekenen dat het wedstrijdschema voor sommige teams aangepast kan gaan worden, zowel de starttijd als de datum. KNHB denkt aan 2 januari als mogelijke speeldag in de zaal voor wedstrijden die nu niet mogen.
 
Zaaltrainingen
Deze komen, zoals ze nu zijn ingepland, allemaal te vervallen tot 18 december, met uitzondering van de trainingsuren van 16.00 tot 17.00 op maandag en woensdag, die gaan voorlopig gewoon door. We zijn heel druk bezig om nieuwe trainingsuren in diverse hallen vast te leggen voor de zaterdagen en zondagen. Op deze manier hopen we genoeg trainingscapaciteit te kunnen regelen zodat de meeste teams voor hun eerste competitiedag toch getraind hebben. We kunnen dit echter niet garanderen, maar we doen onze uiterste best.

C/D Zaaltoernooi
Op dinsdag 28 december hadden we 3 velden in Valkenhuizen vastgelegd voor het traditionele C/D zaalhockeytoernooi. We hebben nu besloten om die uren te gebruiken voor alle juniorenteams. Hoe dat er precies uitkomt te zien is nog niet bekend maar we denken daarbij aan trainingen en/of onderlinge wedstrijdjes. Zet deze datum alvast in je agenda, want het wordt superleuk.

Tenslotte vragen wij om begrip en medewerking van alle leden en ouders om ondanks alles het zaalhockeyseizoen mogelijk te maken. Op korte termijn zullen de scheidsrechters ingedeeld worden en ook de zaaldiensten/wedstrijdtafel. Ook seniorleden die niet zaalhockeyen zullen weer hun steentje bijdragen door wedstrijden te fluiten. Ouders/leden zullen gevraagd worden om zaaldiensten te draaien en/of de wedstrijdtafel te bemannen Het vraagt van iedereen niet alleen extra veel inzet maar ook flexibiliteit en begrip! Als sterke en sociale club kunnen wij met zijn allen er voor zorgen dat onze leden kunnen blijven sporten in deze lastige tijden.

Het Bestuur

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM

Agenda van de week

10-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM
17-8 ZOMERINSTUIF BIJ HCM