Aantal leden : 990
2022 - HCM Arnhem
1 Mei Be

HCM ARNHEM ZOEKT NIEUWE PENNINGMEESTER

Het bestuur van HCM Arnhem is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Een uitdagende vrijwilligersfunctie voor een financiële pro, die daarnaast vooral ook een betrokken en aimabel mens is. Het gaat jou als penningmeester namelijk om meer dan geld alleen…

Dit zijn wij
HCM Arnhem is een financieel stabiele vereniging. De afgelopen jaren zijn veel zaken geprofessionaliseerd. Denk aan het geautomatiseerd innen van de contributies en het uitbesteden van de financiële administratie, de Btw-aangifte en de loonadministratie.
Dit geeft jou alle ruimte om de komende vier jaar verder te bouwen aan een financieel gezond HCM.

Wat je gaat doen
Je takenpakket is uitdagend en veelomvattend. Je bent niet alleen eerstverantwoordelijke voor het financiële beleid en beheer van de vereniging, maar als bestuurslid ook medeverantwoordelijk voor het verenigingsbeleid. Daarnaast stel je jaarlijks de begroting op en leg je tijdens de ALV verantwoording af over het gevoerde financiële beleid. Je vergadert circa 3 uur per maand met het bestuur en bent daarnaast gemiddeld nog zo’n 3 uur per week bezig met overige werkzaamheden.

Wie jij bent
We zoeken een prettig mens. Iemand die beschikt over de nodige ervaring en een breed financieel inzicht. Je bent accuraat, consequent en doortastend. Maar ook empathisch met een goed gevoel voor verhoudingen en… humor!

Hoe je penningmeester wordt 
Wil jij als nieuwe penningmeester waarde toevoegen aan HCM Arnhem? Stuur dan een berichtje aan [email protected]. We vertellen je graag meer over deze belangrijke functie die vrijwillig is, maar zeker niet vrijblijvend. Ben je zelf geen financieel wonder, maar ken je iemand die geschikt zou kunnen zijn voor deze rol? Tip ons dan!


Nieuws afbeelding