Aantal leden : 991
2021 - HCM Arnhem
4 Sep Be

LET OP: CORONA EN DE COMPETITIE, ZO DOEN WE DAT

Komend weekend barst de hockeycompetitie weer los. Heerlijk! We hebben er zin in. Maar houd je wel aan de regels. En spreek elkaar gewoon aan als je het idee hebt dat iemand even niet oplet. We gaan er samen weer een geweldig seizoen van maken. 

- Voordat je het terrein op komt moet je je registeren, dit kan van te voren via wwwhcmarnhem.nl/registratie, de app of via de QR- codes die aan de hekken en het clubhuis hangen. 

- De kleedkamers zijn dicht dus kom al omgekleed naar de club. Wc’s zijn wel beschikbaar. De bespreking kan gedaan worden op het veld of op het grote grasveld naast het clubhuis.

- Neem weinig publiek mee. Speel je op veld 1 dan mogen er geen toeschouwers staan tussen veld 1 en veld 2.

- Houd je als publiek en speler, buiten de velden, echt aan de 1,5m regel. In het clubhuis staan looproutes aangegeven die je moet volgen.

- Na de wedstrijd ben je welkom om nog een drankje te nemen, maar blijf niet te lang hangen. Zo zorgen we voor een goede doorstroom tussen de wedstrijden. Daarnaast is het alleen mogelijk om buiten je drankje te nuttigen, het clubhuis is alleen open om het aan de bar te bestellen.

- Wacht rustig met je team totdat de spelers van de vorige wedstrijd al hun spullen hebben gepakt en uit de dug-out zijn en kom dan pas het veld op, zodat je elkaar niet onnodig tegenkomt. 

- Inlopen kan al op het grote grasveld naast het clubhuis.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.