Aantal leden : 1021
2020 - HCM Arnhem
16 Apr To

OEOEOEOEHHHH, SPANNEND, HET TIL ARTS TOPTEAMTOERNOOI KOMT ER WEER AAN

Op donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag. En je zat er al op te wachten natuurlijk: het legendarische Til Arts Top Team Toernooi (TATTT). De zesde editie al weer! Inschrijven kan vanaf vandaag door een mailtje te sturen naar [email protected]. Maar hoe zat het ook alweer met dat bizar gezellige toernooi?

Het is zo eenvoudig
Het TATTT, georganiseerd door VET B, is hét goede doelen toernooi voor alle 18-plussers van HCM: senioren, veteranen, trimmers, vrijwilligers, ouders, vrienden, introducees. Het recept is eenvoudig, maar oh zo lekker: wedstrijdjes spelen in kleine mixteams, een geweldig buffet, een tenenkrommende veiling en loterij en een prima feestje met hopelijk een keer een echt goede DJ. En dat kost je maar € 9,99. 

Wat een goed doel
Vijf jaar lang kwam de opbrengst van TATTT ten goede aan het KWF en Stichting Gaandeweg. Dit jaar hebben we in overleg met Henk Arts besloten eenmalig de volledige opbrengst te storten in de kas voor het nieuwe clubhuis. Een extra goede reden om je portemonnee deze dag flink te laten wapperen. 

Schrijf je nu in
Genoeg gekletst, schrijf je gewoon even in en mail naar [email protected]. Dan ontvang je binnenkort alle ins en outs van het TATTT via de mail. VET B heeft er weer ongelooflijk veel zin an!

Tot TATTT!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.