Aantal leden : 1030
2019 - HCM Arnhem
13 Feb Be

HCM ZOEKT VRIJWILLIGERS COÖRDINATOR

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Helemaal nergens. Maar het is nog niet zo makkelijk om nieuwe vrijwilligers te vinden én te binden aan de club. Dat wordt de taak van de nieuwe Vrijwilligerscoördinator bij HCM Arnhem. Jij misschien? 


De vrijwilligerscoördinator is een echte ambassadeur van HCM Arnhem. Je weet mensen te enthousiasmeren en te inspireren om iets terug te doen voor onze geweldige club. Niet omdat het moet, maar juist omdat het kan en het zo belangrijk is. 

In jouw rol als vrijwilligerscoördinator krijg je alle ruimte om beleid te maken samen met het bestuur. Ook ben je vrij om een eigen commissie op te zetten die ervoor zorgt dat vrijwilligers graag bij HCM aan de slag gaan en hun talenten optimaal benutten. 

Dit ga je doen
- Inventariseren en publiceren van alle vacatures
- Werven, selecteren en introduceren van vrijwilligers
- Wensen, behoeften en motieven van (potentiële) vrijwilligers in kaart brengen
- Vastleggen van duidelijke afspraken met vrijwilligers
- Bijhouden van ontwikkelingen bij andere sportclubs
- Organiseren van jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst 

Vraag het Matthijs
HCM Arnhem heeft meer dan 1.000 leden. Een enorme pool waaruit je eindeloos kunt putten. Dat kost je een paar uurtjes per week tijdens het seizoen. Goed bestede tijd, die de club weer een stapje verder brengt. Iets voor jou? Neem dan contact op met Matthijs de Bruin van het bestuur. Als projectleider bij het NOC*NSF weet hij als geen ander waar hij het over heeft en helpt hij je graag verder. Mail hem vandaag nog op [email protected].

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.