Aantal leden : 1066
2024 - HCM Arnhem

Vrijwilligers BBQ en huldiging seizoenskampioenen

zaterdag 24 juni 2023   |   15:00 - 23:00   |   Clubhuis


Een keer per jaar zetten we alle vrijwilligers in het zonnetje. Wij zijn dankbaar voor jullie waardevolle inzet en toewijding aan onze HCM.

Op zaterdag 24 juni staat het bestuur zelf achter de barbecue, klaar om jullie te serveren. Of je nu een fervent vleesliefhebber bent of de voorkeur geeft aan een vegetarische levensstijl, je bent welkom om aan te schuiven!

Datum: zaterdag 24 juni
Tijd: vanaf 15.00 uur
Locatie: HCM Arnhem

De gezelligheid begint om 15.00 uur, wanneer we de barbecue aansteken en de heerlijke geuren zich verspreiden. Er is volop tijd om te ontspannen, bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Voorafgaand aan de barbecue huldigen we onze seizoenskampioenen 2022-2023. De sfeer zal bruisend zijn, met muziek, spelletjes en een gezelligheid die - zoals we gewend zijn bij HCM - tot in de late uurtjes doorgaat.

Programma
15.00 uur Inloop
16.00 uur Huldiging seizoenskampioenen
Aansluitend Barbecue

Aanmelden voor de vrijwilligersbarbecue is gratis voor alle vrijwilligers en oud-vrijwilligers die in het seizoen 22/23 zijn gestopt. Alle andere leden, familie en vrienden zijn welkom tegen betaling van € 10,00 per persoon. Betaling geschiedt via pin bij aanvang van de barbecue.

Je kunt uiterlijk 17 juni aanmelden via [email protected]. Vermeld bij je aanmelding per persoon de voorkeur voor vlees of vegetarisch. Heb je andere dieetwensen? Deel ze bij aanmelding.