Aantal leden : 1077
2024 - HCM Arnhem
13 Nov

Sponsorbijeenkomst HCM

De sponsorcommissie van HCM organiseert op dinsdag 25 november a.s de eerste bijeenkomst van het seizoen 2008-2009 met haar sponsors in het Gelredome.
Aanvang van de bijeenkomst is om 20.00 uur en vindt plaats in de business loge van IJsseldijk Corbeek Advocaten.
Als gastsprekers geven Floris-Jan Bovelander en Tjerk Bogtstra acte de presence.
 

Floris Jan Bovelander is één van de beste hockeyers die Nederland heeft voortgebracht. Hij staat bekend als de ware strafcorner specialist. In het Nederlands elftal speelde hij 241 interlands waarin hij meer dan 200 keer wist te scoren. Na zijn hockey carrière heeft Floris-Jan samen met zijn broer een bedrijf opgericht dat zich richt op de organisatie van hockeykampen, clinics en andere evenementen. Floris Jan Bovelander weet als spreker zeer goed de link te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.

 

De ’roots’ van Tjerk Bogtstra liggen in de tennissport. Zelf heeft hij zes jaar lang eredivisie tennis gespeeld bij ELTV in Eindhoven. Samen met Paul Haarhuis is Tjerk Bogtstra twee keer Nederlands dubbelkampioen geweest (1989 en 1990). Tjerk Bogtstra is een ervaren en boeiende spreker. Door zijn ervaringen uit de topsport weet hij hoe een situatie gecreëerd kan worden waarin een speler of team optimaal kan presteren, hoe een sporter het beste uit zichzelf kan halen en hoe je sporters motiveert om er altijd 100% voor te gaan.
 
Appeldoorn  wijnhandel uit Velp een van onze sponsors zal op deze avond zorgdragen dat diverse wijnen aanwezig zijn.
Leden van HCM die geinteresseerd zijn in sponsoring kunnen zich aanmelden via [email protected]
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws afbeelding

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda

Nog geen agenda punten.