Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
9 Dec We

Zaalcompetitie 2011-2012

Zaalcompetitie 2011-2012

Van 10 december 2011 tot en met 26 februari 2012 wordt door een groot aantal teams de zaalcompetitie afgewerkt.

Valkenhuizen (Beukenlaan 23-25 te Arnhem) is onze thuishal. Vervoer naar deze hal graag onderling regelen.

Vertrektijden en vertrekplaats

Bij alle uitwedstrijden (dus anders dan Valkenhuizen) is het vertrek vanaf De Brink in Elden. In principe een uur voor de eerste wedstrijd, tenzij de coach anders doorgeeft. Zorg dat je ruim op tijd bent in een sporthal en meld je gelijk bij de wedstrijdleiding. Ga uit van zeker een half uur voor de eerste wedstrijd aanwezig.

Speelklaar maken en opruimen zaal

Op beide, als eerste en als laatste, spelende teams rust de verplichting te assisteren bij het speelklaar maken en/of het opruimen van de zaal. De zaalleiding is verplicht melding te maken van elke weigering tot medewerking, zodat aan de betreffende vereniging een boete kan worden opgelegd.

Kleedkamers (zie procedure)

Het gebruik van kleedkamers is niet toegestaan. De huurder (KNHB) heeft hieromtrent afspraken gemaakt met halbeheer ivm vandalisme. Indien een team toch over een kleedkamer wenst te beschikken, is dat een eigen regeling met halbeheer.

Wedstrijd

De duur van de wedstrijd is vastgesteld op 2 x 20 minuten + max. 5 minuten rust. Dit geldt ook voor de neutraal aangewezen wedstrijden. In de rust wisselen teams van speelhelft en bank.

Indien een team te laat komt, vermeldt de zaalleiding op het wedstrijdformulier welk team te laat kwam en hoeveel minuten na de vastgestelde aanvangstijd de wedstrijd begonnen is. Indien het team meer dan 15 minuten te laat is, wordt de wedstrijd niet meer gespeeld.

In ALLE zalen zijn zaalhockeylegguards voorzien van klittenband VERPLICHT. Afplakken van gespen is dus niet toegestaan. Tevens is het spelen in CLUBTENUE VERPLICHT. De zolen van de schoenen dienen wit te zijn. De keeper dient in een van beide teams afwijkend kleur shirt te spelen.

Veel plezier en een sportieve competitie toegewenst!

Wendy Hof

Wedstrijdsecretariaat Zaalhockey

Mochten er vragen betreffende zaalhockey zijn bel/mail dan Wendy Hof (06-10954572/ [email protected]). De wedstrijdformulieren dienen nog dezelfde dag ingeleverd te worden bij haar (Schagenstraat 9 te Arnhem).

Bijlage

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif