Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
16 Feb Te

Belangrijke Update: Nieuwe Selectie- en Indelingsprocedure bij HCM Arnhem

Goed nieuws voor wie geïnteresseerd is in de selectie- en indelingsprocedure bij HCM Arnhem! De nieuwe procedure voor 2024-2025 is bekend en die delen even met jou. 

Wat houdt het in? Nou, de procedure is om ervoor te zorgen dat iedereen eerlijke kansen krijgt en op de juiste plek wordt ingedeeld. Hier zijn drie redenen waarom dit super belangrijk is:

  1. Eerlijkheid: Met deze aanpak worden alle deelnemers op een eerlijke en gelijke manier beoordeeld, wat betekent dat niemand benadeeld wordt op basis van vooroordelen of andere oneerlijke factoren.

  2. Passende indeling: De procedure zorgt ervoor dat me extra zorg wordt gekeken naar de plaatsing van mensen op de juiste niveaus of teams, gebaseerd op hun vaardigheden, ervaring en potentieel. Zo krijgt iedereen de kans om op een plek te spelen die bij hen past en waar ze kunnen groeien.

  3. Optimalisatie van talent: Door een zorgvuldige selectie en indeling kunnen talenten beter worden benut en ontwikkeld. Dit betekent dat jij, als speler, de kans krijgt om je vaardigheden te verbeteren en het beste uit jezelf te halen.

Dus wees gerust dat we er alles aan doen om hockey eerlijk, rechtvaardig en vooral ook leuk te maken!

Wil je weten wat de procedure precies inhoudt? Je vindt het volledige document in de Mijn HCM omgeving onder Club -> Documenten -> Selectie- en indelingsbeleid. Heb je vragen? Neem gerust contact op met de prestatie- of lijncoördinator van jouw team.

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Einde seizoen - start nieuwe seizoen

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif