Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
28 Nov Te

We gaan weer laag zitten, de zaalcompetitie begint!

De laatste veldhockeywedstrijden zijn net achter de rug en het zaalhockeyseizoen start voor de meeste teams al volgend weekend of de week daarop. De eerste zaaltrainingen zijn al geweest en de komende weken wordt er volop in verschillende zalen getraind. Kijk daarom goed in de app wanneer je moet trainen. 

Door de beperkte beschikbaarheid van trainingsuren in sporthallen met balken wordt er getraind op verschillende uren en dagen in meerdere sporthallen. De KNHB heeft ook moeite om het wedstrijdschema rond te krijgen waardoor sommige teams in 1 weekend zowel op zaterdag als zondag moeten spelen of op dagen en tijden die niet ideaal zijn.

 

Als club blijven we zaalhockey belangrijk vinden omdat het goed is voor je ontwikkeling als speler op technisch en tactisch vlak. Daarnaast is het gewoon superleuk om met je team actief te blijven in de wintermaanden.

In de bijlage delen we een presentatie met de afspraken rondom zaalhockey. Lees het door of gebruik het als naslag. Dan weet je altijd hoe het zit. En zijn er nog vragen? Mail ons [email protected]

We wensen jullie allemaal veel plezier in de zaal!

Nieuws afbeelding
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Einde seizoen - start nieuwe seizoen

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif