Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
21 Aug Te

Scheidsrechterscafé met topscheidsrechter Lisette Baljon

Maandag 12 september * Clubhuis HCM * Inloop vanaf 19.00 uur

Scheidsrechter zijn bij hockey… een fluitje van een cent? Zeker niet. Maar leuk is het wel. Daarover vertelt internationaal scheidsrechter Lisette Baljon je graag alles tijdens het scheidsrechterscafé op maandag 12 september aanstaande bij HCM. Speciaal voor ouders, coaches, trainers, beginnende en ervaren scheidsrechters. 

Het belang van goede arbitrage
De impact van goede arbitrage op de sfeer en beleving van de wedstrijd is onvoorstelbaar groot. Een goed geleide wedstrijd geeft niet alleen rust op het veld en de bank, maar het bevordert ook beter hockey, tevredenheid en gezelligheid langs de lijn en in het clubhuis. Andersom geldt hetzelfde: een prettige sfeer bevordert de kwaliteit van de arbitrage.

Goed fluiten, hoe doe je dat?
Je host van de avond is Lisette Baljon. Lisette fluit sinds 2015 in de hoofdklasse en sinds 2016 ook internationaal. Tweemaal heeft ze de Europacup voor dames geloften en dit jaar was zij de Nederlandse scheidsrechter op o.a. de Asia Cup en het WK onder 22. Bovendien was zij dit jaar videoscheidsrechter bij zowel de dames- als de herenfinales in de hoofdklasse. Je krijgt dus tips en trucs van een echte pro!

Het café in het kort
Lisette neemt je graag mee in de dynamiek rondom wedstrijdmanagement, weerbaarheid bij verbale agressie en het nemen en verkopen van beslissingen. Op enthousiaste wijze vertelt ze meer over haar ervaringen op en rond het veld, maakt ze situaties duidelijk met videobeelden en is er natuurlijk genoeg ruimte voor praktische tips en vragen.

Datum: maandag 12 september
Tijd: inloop om 19.00 uur
Locatie: Clubhuis HCM Arnhem

Meld je nu aan!
Het eerste scheidsrechterscafé van dit seizoen is een must voor iedereen die gek is van hockey. Helaas is er maar plek voor 30 deelnemers. Meld je dus snel aan via [email protected] en ontdek hoe leuk en leerzaam het fluiten van wedstrijden kan zijn.

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

Einde seizoen - start nieuwe seizoen

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif