Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
28 Apr Vr

HELP JIJ EEN HANDJE MEE?

HCM Arnhem is continu in ontwikkeling. Dankzij de inzet en kwaliteiten van al onze vrijwilligers zijn we al tot mooie resultaten gekomen. Er nog altijd ruimte voor verbetering en vernieuwing. Help jij een handje mee? Zo is het voor clubleden en ouders van jeugdleden niet altijd duidelijk waar behoefte aan is in de organisatie van de club. Tegelijkertijd is het voor het bestuur en de commissies soms lastig te achterhalen welke kennis en talenten er allemaal voor handen is. Hier gaan we wat aan doen!

Dus, heb jij ideeĆ«n over hoe iets anders zou kunnen? Beschik je over kennis of vaardigheden die voor ons waardevol kan zijn? Er is veel wat je voor de spelers en de club kunt doen. Aarzel niet en laat het ons weten. 

Er zijn veel voordelen aan vrijwilligerswerk bij HCM. Om maar iets te noemen, je vergroot in een mum van tijd je netwerk. HCMers hebben alle leeftijden en komen uit alle hoeken van de maatschappij. Het is mooi om tegelijk nieuwe mensen te leren kennen en daarnaast de club te helpen groeien.

We beseffen heel goed dat eenieders tijd beperkt en kostbaar is. Wees gerust, jij geeft zelf aan wat je prettig vindt. Wij gaan graag en vrijblijvend met jou in gesprek over je rol en beschikbare tijd. Samen maken we de club nog mooier, gezelliger en sportiever.

We maken graag kennis met je. Stuur een e-mail naar [email protected].

 

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif