Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem
3 Aug

WELKOM BRUNSVELD INGENIEURS!

Weer een nieuwe sponsor erbij! Brunsveld Ingenieurs is zilversponsor geworden en zal trainingspakken sponsoren voor alle 1e lijnsteams.

Brunsveld Ingenieurs krijgt energie als ze andere mensen een goed gevoel kunnen geven. Dit willen ze niet alleen doen bij en met de projecten waar ze bij betrokken zijn, maar ook op andere manieren.

Brunsveld Ingenieurs heeft al een warme band met een andere sport: BMX. Wat begon als spontane sponsoring van het zoontje van één van de medewerkers van Brunsveld, is uitgegroeid tot het zijn van de trotse sponsor van Ruby Huisman, de 20-jarige topsporter uit Arnhem die lid is van het Nederlandse BMX-team. Ook sponsoren ze de aanleg van een nieuwe Olympische/WK BMX-baan die op dit moment wordt gerealiseerd in Barneveld.

BMX en hockey hebben iets gemeen: het zijn allebei buitensporten en sporten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Om die reden passen die sporten goed bij Brunsveld Ingenieurs, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Brunsveld Ingenieurs levert al meer dan 25 jaar onafhankelijker adviezen en ontwerpen voor duurzaamheid, comfort en veiligheid in de utiliteitsbouw en (particuliere) woningbouw. Daarbij is het doel altijd het creëren van een behaaglijk en comfortabel klimaat waarin mensen optimaal renderen.

Brunsveld hoopt door de sponsoring HCM en haar leden ook optimaal te laten renderen. Zo willen ze leden die het klimaat in hun pand willen verbeteren of de energielasten willen reduceren (beiden tegelijk is vaak mogelijk) bijstaan met advies.

Ivo Brunsveld: "Wij noemen ons ‘de architecten van de installatietechniek’. We verrichten namelijk vergelijkbare werkzaamheden als een architect. Het ontwerp van de architect wordt door een bouwkundig aannemer gerealiseerd. Ons ontwerp van de installaties/energievoorziening wordt door de installateur gerealiseerd.”

Uitgangspunt bij al onze adviezen zijn altijd de woon- en werk behoeften van de opdrachtgevers. Een berekening of ontwerp van installaties kan namelijk alleen tot tevredenheid leiden als er optimaal invulling is gegeven aan de wensen van gebruikers, bewoners en/of eigenaren.”

De uitdaging voor Brunsveld is dit zo duurzaam mogelijk te bereiken tegen zo laag mogelijke energiekosten zonder concessies te doen aan het comfort. Daarbij streeft Brunsveld naar zo min mogelijk techniek in gebouwen.

Weten wat Brunsveld Ingenieurs voor u kan betekenen? Neem contact met ze op via brunsveldingenieurs.nl. Ze komen graag langs voor een kopje koffie.

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif