Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
12 Jul

KIES.MENU KIEST HCM!

Weer een nieuwe sponsor! De aankomende 3 seizoenen zal Kies.menu zichtbaar zijn als shirtsponsor van JA2 en MA2. Graag stellen we Kies.menu aan jullie voor!


Wie is kies.menu?
Wil je eten bestellen? Bij Kies•Menu zorgen wij ervoor dat jij een smakelijke en gezonde maaltijd uit één van onze wereldkeukens in huis krijgt ongeacht jouw (dieet)wensen en die van jouw tafelgenoten. Wij bereiden en bezorgen gerechten met authentieke smaken waar iedereen blij van wordt.

Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het smaakvol zal zijn. De menukaart staat vol gerechten met authentieke smaken uit verschillende landen. Wij hebben onze ervaringen en de kennis van verschillende chefs gebruikt bij het samenstellen van de kaart. Ieder land geeft zijn gerechten smaak door het gebruik van specifieke ingrediënten en eigen kooktechnieken. Wij nemen je graag mee op wereldreis.

Dat wordt grenzeloos genieten zonder de deur uit te gaan!

Kunnen we bij Kies.menu al bestellen?
Woon je in Arnhem Noord dan waarschijnlijk wel. Voor Arnhem-Zuid en Elst moet je nog even wachten tot medio oktober. Tijdens de opening van het clubhuis kan je al wel kennis maken en natuurlijk iets proeven!

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif