Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
3 Maa

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE HCM CLUBKLEDING

Krijgen keepers ook een shirt? 

Ja, alle keepers krijgen elke 3 jaar een nieuw keepersshirt. 

 

Hoe vallen de shirts? 

Indian Maharadja vertelt ons dat de Reece en Indian Maharadja shirts van gelijke grootte zijn. Toch lijkt het er op dat Indian Maharadja meer getailleerd is, waardoor de shirts kleiner kunnen uitvallen. Klik hier voor de maattabel van Indian Maharadja. Mocht je shirt straks toch niet goed zitten, dan kan je die gewoon ruilen.  


Ben ik verplicht om een nieuw shirt te nemen en dus een bijdrage te betalen aan het kledingfonds? 

Zoals gewoonlijk vernieuwen we elke drie jaar de clubkleding. Ieder lid is verplicht om in de competitie te spelen in het clubtenueIn plaats van dat je nu zelf een nieuw shirt (€40,-) moet kopen, krijgt je het nieuwe shirt van HCM. Hiervoor incasseren we € 6,67 tegelijk met de contributie. 

 

Wat als mijn shirt te klein, te groot of kapot is? 

Dan krijg je van ons kosteloos een nieuw shirt. Bij verlies vervangt HCM de eerste keer een shirt voor € 6,67. 


Krijgen we ook uitshirts? 

Voor Heren 1 en Dames 1 zijn er uit - en thuisshirts. Je kan het nieuwe uitshirt kopen bij Huisman. Omdat we snappen dat niet iedereen voor die enkele keer een nieuw uitshirt wil kopen, adviseren we dan een ander zwart shirt. 


Hoe zit het met huidige shirt sponsoren? 

De sponsorcommissie heeft alle huidige kledingsponsors in beeld. Hiermee worden afspraken gemaakt omtrent de nieuwe clubtenues. Naast dat deze deal voordelig is voor jullie en de club, is het ook voordelig voor sponsoren. Wil je ook een team sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]  

 

Ik ben in het bezit van een Arnhempas? Wat betekent dat voor mij? 

Mensen in het bezit van een Arnhempas krijgen het shirt zonder extra kosten.


Wat gebeurt er met de inkomsten uit het kledingfonds 

Alle inkomsten, na aftrek van de kosten die gemaakt worden, zullen ten goede komen aan de totale club. Tijdens de ALV en jaarverslag zal dit inzichtelijk zijn. 

 

Wat gebeurt er na 3 jaar met de oude shirts? 

We zullen na 3 jaar de shirts op 2 manieren inzetten.  

1. De shirts worden voor een symbolisch bedrag van € 2,- aangeboden aan de leden, als trainingsshirt. Dit bedrag wordt 100% ingezet voor de jeugd (ontwikkeling).

2. De overige shirts gaan naar een goed doel. Dat kan zijn naar een vereniging in ontwikkelingslanden of een door leden nader te bepalen doel. 


Is bedrukking van naam en/of met rugnummer mogelijk op de nieuwe shirts?

Als een team in de overgangsklasse of hoger speelt of een eerste lijnteam is, is een rugnummer verplicht. Deze kosten zijn voor rekening van HCM. Als een team dit vrijwillig wil, zijn de kosten van €12,50 per shirt voor het team of lid. De kledingcommissie zal de shirts dan terug roepen en bedrukken.

 

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif