Aantal leden : 1085
2024 - HCM Arnhem
23 Feb

GAAF! DE NIEUWE HCM SHIRTS KOMEN ERAAN!

Hi HCM’ers,

Vanaf aankomend seizoen krijgen alle leden een INDIAN MAHARADJA wedstrijdshirt. Gaaf! Omdat we snel willen gaan bestellen, hebben we je teammanager of coach al gevraagd de maten van jullie shirts door te geven. Hieronder vertellen we meer over hoe het werkt met de clubshirts.

Zo werkt het
Vanaf de start van het nieuwe seizoen, medio september 2021, krijgt ieder HCM-lid een INDIAN MAHARADJA shirt. Je betaalt hiervoor € 20,-. Dit is een eenmalige vergoeding voor 3 jaar. Raakt je shirt in die 3 jaar beschadigd of wordt het te klein, dan zorgt HCM kosteloos voor vervanging. In het 4e jaar nemen we alle shirts in en krijg je een nieuw shirt. Ook dan betaal je weer € 20,- voor 3 jaar. 

Hoe zorgen we ervoor dat je je shirt op tijd krijgt?
Alle teammanagers en coaches hebben inmiddels het verzoek gekregen door te geven hoeveel shirts je team nodig heeft en welke maten. Dit moeten ze vóór 5 maart aanstaande doen, waarna de sponsorcommissie alle shirts bestelt. Na het bedrukken van de shirts met ons clublogo en eventuele sponsornamen overhandigen we de shirts tijdens een speciale bijeenkomst aan alle teams. Het liefst maken we er een groot feest van, maar we moeten natuurlijk wel even kijken of dat kan volgens de dan geldende regels. 

En je andere sportkleding?
Je overige clubkleding zoals broekjes, rokjes, sokken, tassen, trainingspakken en meer kun je als vanouds bij onze sponsor Huisman Sport kopen met korting. We zijn trots op de deal die we samen met Huisman en INDIAN MAHARADJA hebben gesloten. Het gaat de club veel opleveren en jij profiteert natuurlijk ook!

Wie helpt ons?
Om het bestellen, uitgeven en weer innemen van de nieuwe shirts in goede banen te leiden, zijn we met spoed op zoek naar mensen die lid willen worden van de nieuwe kledingcommissie. Iets voor jou? Je kunt je opgeven via vrijwilligers@hcmarnhem. 

En nu maar hopen dat we heel gauw allemaal in onze nieuwe shirts op het veld kunnen staan!

Nieuws afbeelding