Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
9 Jun We

BEKENDMAKING INDELING TEAMS VOLGEND SEIZOEN OP 16 JUNI

Nu de competitie is afgelopen zijn jullie benieuwd naar volgend seizoen. In welk team en welke poule kom ik te spelen.

 

De TC is hiermee al maanden bezig. De TC- co√∂rdinatoren hebben vele trainingen en  wedstrijden zijn bekeken, van alle trainers en coaches zijn hun beoordelingen opgevraagd en er is veel over vergaderd. We zullen zoveel mogelijk rekening houden met individuele wensen maar kunnen die helaas niet allemaal honoreren. Wij zijn immers verantwoordelijk voor alle teams.

 

We zijn er bijna uit. De laatste aan- en afmeldingen worden nog verwerkt en de laatste twijfelgevallen worden nog gewikt en gewogen.

 

Op 16 juni zal de indeling van de teams bekendgemaakt worden. We zullen proberen om iedereen een mailtje te sturen en zullen het ook op de site bekendmaken. Zorg dus dat je je (juiste) e-mailadres doorgeeft!!

 

Bij een aantal selectieteams zullen er na selectietrainingen of wedstrijden nog een aantal afvallen naar een lager team. In die teams zal dus pas later de definitieve indeling bekend gemaakt worden. Dit zal worden aangegeven per team.

 

De indeling die bekend gemaakt wordt is definitief en zal alleen gewijzigd worden indien er door afmeldingen of aanmeldingen wijzigingen nodig zijn of als we onverhoopt iemand vergeten hebben.

 

Kijk dus op 16 juni op de site of in je mailbox!

 

Michel IJsseldijk

 

Voorzitter TC

 

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif