Aantal leden : 1085
2024 - HCM Arnhem
16 Nov

SAMEN DUURZAAM MET SOLARPAS

Kies dit jaar nog voor zonnepanelen van Solarpas, krijg 21% BTW terug en verdien ook nog  €250,- clubbonus voor HCM!


Samen duurzamer
Samen met Solarpas werken wij aan het verduurzamen van Arnhem. Tijdens een adviesgesprek kijkt Solarpas samen met jou in welk stadium jij van de verduurzaming van jouw woning bent en wat voor jou de meest logische en meest voordelige volgende stap zou zijn in het verduurzamingsproces. In deze tijden zijn we vaker thuis en mede door Solar's advies kan je een steentje bijdragen aan het verbeteren van het klimaat en ook zorgen voor een fijner thuis!

Voordeel voor het klimaat, de club en jou!
Daarbij krijgen alle leden van HCM nu extra voordeel, Solarpas geeft namelijk 15% korting op zonnepanelen aan leden van HCM en sponsoren daarbij €250 per opdracht aan de hockeyclub! Koop je dit jaar (2020) nog zonnepanelen van Solarpas, dan krijg je zelfs 21% BTW teruggave!

Solarpas maakt graag kennis met jou en kijkt met je mee wat voor jou de volgende stap is. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op www.duurzaamhcm.nl

Over Solarpas
Solarpas is dus een van de nieuwe sponsoren van HCM. Ontzettend fijn, want al helemaal in deze tijd is sponsoring hard nodig. Solarpas is een projectmanagement & adviesbureau in de verduurzaming en staat voor gezamenlijk naar een energie neutrale wereld.

Energieneutraal worden als wereld vergt meerdere oplossingen zoals laadpalen, zonnepanelen, isolatie en kozijnen. Dit is lastig voor jou als persoon, want wie contact je nou eigenlijk wanneer je geen enkel idee hebt waar je moet beginnen met verduurzamen. Solarpas brengt dit allen samen aangezien er niet één oplossing de gehele problematiek omtrent verduurzaming kan oplossen. De ontstane versplintering van leveranciers en service providers brengen zij samen om de immense taak aan te gaan.

Hierom richt Solarpas zich op het verbinden van kwalitatieve duurzaamheidsoplossingen met de behoefte van klanten. In elk stadium van jouw verduurzaming, zodat we niet als individu maar gezamenlijk naar een energie neutrale wereld bewegen. Kijk voor meer informatie over Solarpas en de kortingsactie op www.duurzaamhcm.nl

Nieuws afbeelding