Aantal leden : 1032
2023 - HCM Arnhem
12 Jun Tr

TRAININGEN KOMENDE WEKEN

We naderen alweer het einde van het seizoen. Om dit seizoen goed af te sluiten en mooi over te laten lopen in het nieuwe seizoen, hebben we hieronder enkele belangrijke mededelingen!

KOMENDE WEKEN

  • Deze week traint de jeugd voor het laatst in de huidige teamsamenstelling;
  • Zondag 14 juni worden de voorlopige teamindelingen bekendgemaakt voor de jeugd en ook het trainingsschema voor de laatste drie weken;
  • De jeugd traint na 14 juni nog drie weken in de nieuwe teamsamenstelling. Iedereen traint twee keer per week;
  • De teamindelingen voor de senioren worden later pas bekendgemaakt. De aanvoerders worden hierover verder op de hoogte gesteld;
  • Vrijdag 3 juli zullen de laatste trainingen van dit seizoen plaatsvinden
  • Op zondag 5 juli worden de definitieve teamindelingen bekendgemaakt.

CORONAMAATREGELEN

Daarnaast mag de jeugd van 13 t/m 18 al even trainen zonder de 1,5 meter in acht te nemen. Dit geldt alleen tijdens het sporten. Dit betekent dat iedereen vanaf 13 jaar buiten het sporten om nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Dus tijdens het fietsen, op weg naar het veld en wanneer je op het veld niet aan het sporten bent, houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Daarnaast gelden alle hygiƫneregels nog steeds, dus graag handen desinfecteren bij binnenkomst en vertrek, de dug-outs zijn nog steeds niet toegankelijk en we hanteren nog steeds een eenrichtingsverkeer.

ZOMERHOCKEY

Uiteraard zijn we druk bezig om tijdens de zomervakantie ook een alternatief programma aan te bieden. Wij hopen hier in de komende weken meer informatie over te kunnen geven!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

17-2 CARNAVAL PRE-PARTY

Agenda van de week

17-2 CARNAVAL PRE-PARTY