Aantal leden : 1041
2023 - HCM Arnhem
17 Mei Tr

UPDATE TRAININGEN

Vanaf komende week traint iedereen tot en met de A-jeugd twee keer per week. De seniorenteams starten deze week ook en trainen allemaal één keer per week.

Het schema voor de komende weken is zichtbaar in de app. We vragen iedereen om goed te kijken naar de trainingsdagen en -tijden, omdat er toch nog wat aanpassingen zijn gemaakt.

Komende donderdag is het Hemelvaartsdag. Er kan gewoon getraind worden die dag. Wij vragen de coaches om te inventariseren of er voldoende spelers/speelsters aanwezig zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de training worden afgelast.

In de afgelopen twee weken hebben we gemerkt dat iedereen zich redelijk goed houdt aan de maatregelen. Wij hopen dan ook dat we met z’n allen dit vol kunnen houden, zodat we op een veilige manier kunnen blijven sporten.

Nog even enkele maatregelen op een rijtje:

  • Vanaf de C-jeugd houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Op het terrein is er een eenrichtingsverkeer aangegeven met pijlen;
  • Wees maximaal tien minuten voor de start van je training aanwezig;
  • Zorg ervoor dat je na de training meteen naar huis gaat.

Daarnaast is hulp van senioren-leden en ouders nog steeds van harte welkom. We zijn op zoek naar mensen die de aankomst en het vertrek van leden kan begeleiden en die kunnen helpen bij het schoonmaken van het trainingsmateriaal. Mocht je tijd vrij hebben en ons willen helpen, mail dan naar [email protected].

Namens de trainingscoördinatoren,

Michael Smith

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014