Aantal leden : 1041
2023 - HCM Arnhem
10 Mei Tr

UPDATE TRAININGEN KOMENDE WEEK

We kijken terug op een geweldige trainingsweek in coronatijden. Iedereen hield zich netjes aan alle afspraken, trainingsmaterialen werden grondig schoongemaakt, fietsen netjes geparkeerd en ouders hielden zo goed mogelijk afstand tijdens het halen en brengen van hun kinderen. Hoe gaan we nu verder? We praten je graag bij. 

Jongste Jeugd en D-teams
In de week van 11 t/m 16 mei gaan alle D-teams en Jongste Jeugd-teams twee keer per week trainen. Het nieuwe trainingsschema voor komende week staat online. 

A-, B- en C-jeugd en senioren
In de week van 18 t/m 23 mei gaan ook de A-, B- en C-teams twee keer per week trainen. Ook de senioren gaan dan weer het veld op, vooralsnog met 1 training per week. Een goed schema zijn we nu aan het maken. 

Vrijwilligers gezocht
Training geven in deze tijden vraagt veel van onze trainers. Ze zijn druk met alles in goede banen leiden en moeten tussendoor ook nog ouders in de gaten houden bij het halen en brengen en de trainingsmaterialen schoonmaken. Daar kunnen ze alle hulp bij gebruiken. We zoeken dan ook vrijwilligers die hen daarbij af en toe even wat bij willen helpen. Geef je op bij Michael Smith en stuur een mailtje naar [email protected]

Het gaat super
We zijn trots op alle trainers, spelers, speelsters en ouders die afgelopen week weer op en rond onze velden waren. Iedereen doet zijn stinkende best om gemaakte afspraken na te komen en ervoor te zorgen dat we samen weer lekker kunnen hockeyen. Houd dit vast. Week voor week bekijken we hoe het loopt en hoe het nog beter kan. 

En nogmaals: HELP en geef je op bij Michael Smith!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014