Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
24 Mei We

Nieuwe trainer-coach Heren 1

Marcel Willemsen wordt met ingang van het seizoen 2009 – 2010 de nieuwe trainer-coach van Heren 1. Wij zijn bijzonder blij met deze nieuwe trainer-coach, die een schat aan ervaring met zich meebrengt.

Marcel is geboren op 31 januari 1967 te Arnhem en als slagerszoon opgegroeid in Arnhem-oost. Na de middelbare school heeft hij met succes de opleiding CIOS afgerond. Daar is hij voor het eerst in aanraking gekomen met hockey. Marcel startte in het 8e elftal bij Upward maar binnen 3 jaar zat hij in Heren 1. In die tijd was Geert Versteeg zijn trainer-coach.

Na 4 seizoenen bij Upward maakte Marcel de overstap naar MHC Ede, waar hij tot zijn 31e in Heren 1 speelde. Marcel is in deze periode ook actief geweest als jeugdtrainer van o.a. Upward, Ede, Arnhem en Spitsbergen. Na zijn periode als Heren 1 speler is Marcel bij MHC Ede 4 seizoenen trainer-coach geweest van Dames 1 en 2 seizoenen trainer van Heren 1. De afgelopen 3 seizoenen heeft hij Heren 1 van QZ in Nijmegen getraind en gecoacht.

Naast zijn hobby hockey is Marcel fulltime werkzaam als verkoopleider bij een autobedrijf in Ede. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen van 13, 10 en 8 jaar.

Als doel heeft Marcel zich gesteld om van Heren 1 weer een team te maken dat met veel plezier en enthousiasme tophockey laat zien.

Wij wensen Marcel en Heren 1 heel veel succes toe in het nieuwe seizoen!

Bestuur HCM Arnhem

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif