Aantal leden : 1044
2024 - HCM Arnhem
15 Nov Tr

ZAALSEIZOEN STAAT WEER VOOR DE DEUR: HOE EN WAT?

We krijgen al regelmatig vragen over zaalhockey daarom hieronder informatie op een rij.

We hebben dit jaar trainingen in Sporthal De Laar, Sporthal Elderveld, Sporthal Kermisland en Sporthal De Heister (OBC Bemmel). Gezien het urenaanbod dat ons wordt gegeven, kunnen we de teams 5 tot 6 uur training aanbieden. We plannen deze trainingen zo veel mogelijk voorafgaand aan het speelweekend.

Op 16 november wordt pas het competitieschema gepubliceerd door de bond. Hierna kunnen wij het trainingsschema opstellen. Het zaaltrainingsschema tot de jaarwisseling zal uiterlijk zaterdag 23 november op de site en in de app zichtbaar zijn.

Voor de prestatieteams geldt dat uiterlijk vrijdag 15 november bekendgemaakt wordt hoe de selectie-/indelingsprocedure zal verlopen. Voor alle overige teams (lees; 8-tallen en breedte junioren) geldt dat zij met hun veldteam in zijn geheel een zaalteam zullen vormen.

Op maandag 25 november is er vaan 20.00 uur tot 21.30 uur een coachavond voor de zaalcompetitie. Hierin worden algemene zaken besproken met betrekking tot de zalen, competitieopzet en trainingen. Daarnaast zal de arbitragecommissie uitleg geven over de nieuwe zaalregels en zullen er zaaltactieken besproken worden. Wij nodigen alle coaches van harte uit om hieraan deel te nemen.

Wij zijn ons ervan bewust dat het bekendmaken van het trainingsschema relatief laat valt dit jaar, maar helaas zijn wij afhankelijk van externe factoren. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.


Nieuws afbeelding

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda

Nog geen agenda punten.