Aantal leden : 1044
2024 - HCM Arnhem
7 Jul Tr

DE ZOMERINSTUIF KOMT ER WEER AAN!

Ga jij je vervelen tijdens de zomerstop? Natuurlijk niet. Want de HCM Zomerinstuif kom er weer aan. Op woensdag 8 en 15 juli ben je van 19.00 - 21.00 uur van harte welkom op de club om lekker te hockeyen, samen met je vrienden en vriendinnen.


De HCM Zomerinstuif is al jaren een echte traditie. Natuurlijk houden we er rekening mee dat de teams een beetje evenwichtig ingedeeld worden, zodat iedereen een lekker partijtje kan ballen op een kwart of half veld. 

De instuif is voor alle leden en hun familieleden. Maar ook voor vrienden, buren of kennissen die nog nooit gehockeyd hebben, maar die het misschien wel net zo leuk gaan vinden als jij. Neem hem of haar dan vooral mee. Er zijn leensticks aanwezig en er is altijd wel iemand die echte beginners de basisbeginselen wil aanleren. 

Dag en tijd
Woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur

Data
8 en 15 juli

Let op
De Instuif is een activiteit zonder trainer en scheidsrechter. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en je deelname is op eigen risico. Denk dus aan het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Die zijn VERPLICHT!
De bar is dicht dus vergeet niet om een bidon met water mee te nemen!

Veel plezier, een fijne zomer en tot woensdag!

Nieuws afbeelding

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda

Nog geen agenda punten.