Aantal leden : 1032
2023 - HCM Arnhem
15 Maa Tr

DE HCM KEEPERSCLINIC VERPLAATST NAAR 2 APRIL

Keepersclinic verplaatst naar maandag 2 april, Tweede Paasdag!!!
Vanwege de vorst van het afgelopen weekend gaat het helaas niet meer lukken om de keepersclinic op de oorspronkelijke datum te laten plaatsvinden, daarom wijken we uit naar Tweede Paasdag!
Heb je je al aangemeld? Stuur dan nogmaals een bevestiging als je er nog steeds bij kunt zijn. 

Nog niet aangemeld, maar ben je het nog wel van plan? Wacht dan niet langer en meld je zo snel mogelijk aan!De HCM Keepersclinic komt er weer aan! Ook dit jaar beloofd het weer een groot spektakel te worden!

Voor wie? Nou, heel simpel.... Voor iedereen! Want bij ons maakt het niet uit hoeveel keeperservaring je hebt. Heb je nog nooit gekeept, maar heb je het altijd al willen proberen? Of ben je een geboren keeper en wil je jezelf nog meer verbeteren? Dan is deze clinic zeker wat voor jou! Vanaf de E t/m Veteranen, iedereen is van harte welkom!

Geen lid van HCM, maar toch mee doen? Ook dat kan! Want dit jaar hebben wij beperkt plek voor aanmeldingen van buiten af. Deelnamekosten zijn in dat geval €7,50. Wees er snel bij want vol is vol!

Aanmelden voor de keepersclinic kan door een mail te sturen naar [email protected], vermeld daarbij je naam, je team (en club) en of je vaste keeper bent.

Voor wie alvast in de stemming wil komen, hier de beelden van de clinic van vorig jaar!

https://www.youtube.com/watch?v=s4XsECtAnzM 

Nieuws afbeelding
Bijlage

Agenda van de week

17-2 CARNAVAL PRE-PARTY

Agenda van de week

17-2 CARNAVAL PRE-PARTY