Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
8 Jun Da

GEWELDIG BEGELEIDINGSTEAM VOOR DAMES 1

Mogen we je even voorstellen aan Michael Smith en Hanneke van den Pol? Samen vormen zij komend seizoen het zeer ervaren en enthousiaste trainercoach-duo van onze Dames 1. Dat belooft wat...Michael Smith loopt al weer 4 jaar rond bij HCM. Als trainer-coach van onder meer MA1 en MC1, als trainingscoördinator van de Hokkieschool, Technisch Coördinator en als assistent-trainer van Dames 1. In de jaren ervoor was hij als jeugdleider, technisch commissielid en trainer-coach actief bij verschillende andere clubs. Michael is Funkey docent en Streethockeytrainer, heeft verschillende KNHB diploma’s op zak en is - niet te vergeten - een enorm gedreven hockeyliefhebber die graag aan de slag gaat met de meiden die hij al eerder trainde en coachte. 

"Komend seizoen ligt de focus op zowel de individuele ontwikkeling als op de ontwikkeling van het team. Wij willen dat iedere speelster het maximale uit zichzelf haalt én uit het team. Daarnaast willen we van de jonge groep een hecht team creëren dat zich nog meer zichtbaar zal maken binnen de vereniging. Vertrouwen en teamspirit zullen belangrijke pijlers worden in dit hele proces. Hockeyend gezien zullen wij het aanvallende spel van afgelopen seizoen doorzetten in ons eigen jasje. Hoe dat er precies uit komt te zien mag je komend seizoen zelf komen aanschouwen langs de lijn!”

Hanneke van den Pol is de moeder van Noor, Carlijn en Gijs die alledrie bij HCM hockeyen en getrouwd met Paul uit Veteranen B. Ze heeft jarenlang op hoog niveau gehockeyd bij verschillende clubs in het zuiden van het land en trainde en coachte al eerder eerstelijnsteams bij HCM zoals JD1, JC1, MC1 en MB1. Sport is de rode draad in Hanneke’s leven. Ze werkt op Papendal bij NOC*NSF waar ze projectmanager Olympic Operations is. Het is haar taak om alle projecten die toeleiden naar de Olympische en Paralympische Spelen met elkaar te stroomlijnen en op elkaar af te stemmen. Een echte sportvrouw dus, die bijna alle meiden uit Dames 1 al wel eens in haar team heeft gehad. 

"Ik heb enorm veel zin om samen met Michael Dames 1 te gaan trainen en coachen. Ik ben 'opgegroeid' met een deel van de speelsters en weet wat ze kunnen. Ik ben zelf een gedreven, ambitieuze teamspeler die graag werkt vanuit een heldere doelstelling. Een met elkaar gedeelde stip aan de horizon met de daarbij behorende stappen en spelregels om daar te komen. Het vormgeven en uitvoeren van dat proces is supermooi en leuk om met een groep jonge meiden en Michael op te mogen pakken. Ik hoop op een mooi seizoen met veel publiek langs de lijn.”

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif