Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
3 Dec We

BESTELD: NIEUWE BALKEN

We zijn een week aan het zaalhockeyen in de gymzaal van het Lorentz Lyceum. Een nieuwe zaal, waar we enorm blij mee zijn. Helaas blijkt nu, dat onze balken veel schade veroorzaken aan de vloer. Het gevolg is, dat we per direct nieuwe balken hebben moeten bestellen. Dat kan gevolgen hebben voor de geplande trainingen van aankomende week.

Wat na de eerste trainingsweek opviel, was dat de vloer in de zaal extreem te lijden had onder het leggen en slepen van de balken. Het Lorentz Lyceum heeft ons daarom verzocht, nieuwe balken aan te schaffen. Tot het moment dat die er zijn, kan er helaas NIET gezaalhockeyd worden in het Lorentz.

De balken zijn inmiddels besteld en we hebben goede hoop dat ze aanstaande maandag 5 december al geleverd worden. Mocht dat niet zo zijn, dan komen de zaaltrainingen in het Lorentz op die dag te vervallen. Je hoort dat dan via de site, Facebook en de app.

Daarnaast heeft de sportsectie van het Lorentz Lyceum ons gevraagd extra alert te zijn op het gebruik van hun gymzaal. Laten we samen onze verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat we de zaal en de kleedkamers met zorg gebruiken. We zijn te gast! LET OP!

  • plinten afschermen met balken
  • balken tillen en NIET slepen
  • balken netjes opstapelen, maar niet te hoog
  • kleedkamers netjes achterlaten
  • sportschoenen met lichte zolen dragen die je niet buiten gebruikt

Dank jullie wel voor je medewerking.
Zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif