Aantal leden : 1044
2024 - HCM Arnhem
21 Jun Tr

HCM ZOMERINSTUIF. ELKE WOENSDAGAVOND IN JULI

Ga jij je vervelen tijdens de zomerstop? Natuurlijk niet. Want vanaf woensdag 6 juli starten we weer met de HCM Zomerinstuif. Iedere woensdag van 19.00 - 21.00 uur ben je welkom op de club om samen met je vrienden en vriendinnen lekker te komen hockeyen. De HCM Zomerinstuif is al jaren een echte traditie. Elke woensdagavond is er een dagvoorzitter aanwezig die het hek opent en de teams samenstelt. Natuurlijk houden we er rekening mee dat de teams een beetje evenwichtig ingedeeld worden, zodat iedereen een lekker partijtje kan ballen op een kwart of half veld. 


De instuif is voor alle leden en hun familieleden. Maar ook voor vrienden, buren of kennissen die nog nooit gehockeyd hebben, maar die het misschien wel net zo leuk gaan vinden als jij. Neem hem of haar dan vooral mee. Er zijn leensticks aanwezig en er is altijd wel iemand die echte beginners de basisbeginselen wil aanleren. 


- Dag en tijd: Woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur 

- Data: 6, 13, 20 en 27 juli. 

De Instuif is een activiteit zonder trainer en scheidsrechter. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en je deelname is op eigen risico. Denk dus aan het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Die zijn VERPLICHT! 


Veel plezier, een fijne zomer en tot woensdag 6 juli!

Nieuws afbeelding

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda

Nog geen agenda punten.