Aantal leden : 1023
2024 - HCM Arnhem
6 Jun We

PROCEDURE TEAMINDELINGEN SENIOREN EN VETERANEN

Heren senioren

Voor heren 1 en heren 2 worden op onderstaande data "open" selectie trainingen georganiseerd. De selectie trainingen voor heren 2 staan open voor alle leden van HCM die volgend jaar in de heren senioren spelen.

Indien je deel wilt nemen aan de heren 2 selectie meld je dan bij de coach van heren 2, René Essers ([email protected]). Indien noodzakelijk zal René in overleg met de overige beoordelaars, waaronder de trainer / coach van heren 1 een voorselectie samenstellen.

Belangstellenden voor de heren 1 selectie kunnen zich melden bij Olivier Gerritsma ([email protected])

Data heren 1 "open" selectie trainingen
Woensdag 15, 22, 29 juni
Vrijdag 17, 24 juni en 1 juli

Data heren 2 "open" selectie trainingen
Dinsdag 14, 21 en 28 juni

De selectie trainingen van heren 2 vinden plaats op de dinsdag in verband met de aanwezigheid van beoordelaars. Na afloop van de heren 2 selectie zal ook een indeling gemaakt worden voor heren 3 en heren 4. Deze indelingen worden uiterlijk zaterdag 9 juli gepubliceerd op de HCM site.

Trainingen heren senioren tot aan de zomerstop.
Omdat de selecties nog niet bekend zijn en de selectie trainingen van heren 2 op de dinsdag plaatsvinden wordt er op vrijdag in de oude teamsamenstellingen getraind. Uiteraard is het goed en gezellig om andere teams op te zoeken en gezamenlijk te trainen.

Heren Veteranen
Volgend seizoen zullen er wederom 2 heren veteranen teams actief zijn. De samenstellingen van de veteranen teams zullen ongewijzigd blijven. In overleg wordt gekeken naar het doorschuiven van spelers uit de heren senioren.

Dames senioren
Voor de dames senioren is de procedure om tot nieuwe teamindelingen te komen nog niet vastgesteld. Deze wordt uiterlijk zondag 12 juli gepubliceerd op de HCM site.

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif