Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem
31 Okt

GRATIS INTRODUCTIEWEEK BIJ ONZE SPONSOR SOLVE

Onze nieuwe sponsor Solve begeleidt jong en oud bij het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en sport. En daar laten ze HCM leden, ouders en vrijwilligers graag kennis mee maken. Schrijf je nu snel in voor de gratis introductieweek! 


Bij Solve draait alles om beweging, voeding en coaching. Het professionele team van vitaliteitscoaches en personal trainers inspireert en motiveert je om bewust met je body & mind bezig te zijn. Of je nu meer wil bewegen, je sportprestaties wil verbeteren, of minder stress wil hebben, Solve helpt je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Speciaal voor leden, ouders en vrijwilligers van HCM biedt Solve een gratis introductieweek aan. Die week bestaat uit een intakegesprek, een introductieles naar keuze en een evaluatie plus leefstijladvies. Bevalt het sporten niet? Dan zit je nergens aan vast. Maar wij weten zeker dat je bij Solve precies vindt waar je naar op zoek bent.

Ga snel naar www.solve.nl, klik op ‘De Gratis Solve Introductie Week’ en de rest wijst zich vanzelf. Heel veel succes en plezier bij het bereiken van jouw doelen. Bij Solve ga je ze zeker halen! 

Je vindt Solve op de Overmaat 71 in Arnhem-Zuid.

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif