Aantal leden : 956
2021 - HCM Arnhem
21 Jan Be

IN MEMORIAM; TOM JANSEN

Op 17 januari jl. overleed ons oud-lid Tom Jansen op 78-jarige leeftijd. Hij woonde in Huissen, werd lid van de club in 1980 en speelde lang, tot zijn zestigste, in een heren-of veteranenelftal. Tom heeft veel voor de club betekend.

Hij is een aantal jaren voorzitter geweest van de Technische Commissie, werd bestuurslid voor technische zaken en was bestuurslid van de kunstgrasstichting. Dat is ruim voldoende om lid van verdienste te worden en zo staat hij ook in het rijtje van bijzondere leden.

Zijn gezin was een echt hockeygezin. Met echtgenote Ineke als lid van een dameselftal maar ook trainster van de jongste jeugd. En met de zonen Tjeerd en Maarten die jarenlang in Heren 1 speelden.

Wat zeker ook genoemd moet worden is de rol van Tom als architect voor HCM. Op zijn kantoor in Arnhem is een aantal jaren wekelijks het Bollekrantje gedraaid. Maar nog belangrijker was de bouw van het clubhuis dat in september 1982 officieel geopend werd. Die bouw werd door Tom begeleid en de club heeft er zich 38 jaar lang thuis gevoeld.

Tom was ook lid van het internationale HCM-veteranenteam RIK (recht in de kruising) dat ieder jaar een lang weekend op pad ging om deel te nemen aan veteranentoernooien in Engeland, Wales, Schotland, Duitsland en BelgiĆ«. En de vrienden van die clubs kwamen natuurlijk om de zoveel jaren naar Arnhem. 

Veel kleurrijke verhalen zijn hierover te vertellen, verhalen die Tom ook graag ophaalde. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies. 

Bestuur HCM Arnhem

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.