Aantal leden : 959
2021 - HCM Arnhem
12 Sep Be

DE LEUKSTE VACATURES BIJ DE LEUKSTE HOCKEYCLUB

Bij HCM hebben we altijd leuke en belangrijke vrijwilligersfuncties en zelfs betaalde baantjes voor enthousiaste leden en hun ouders. Op alle oproepen de afgelopen twee jaren hebben we welgeteld 0,38 reacties ontvangen. Maar we blijven proberen. Vandaar vandaag weer een poging. Alsjeblieft HELLUP!!!!

KEUKENMEDEWERKERS VOOR DE ZATERDAG
Leuker dan vakkenvullen en je krijgt nog betaald ook. We zoeken mensen die tussen 10.00 - 18.00 uur (of een dagdeel) de handen uit de mouwen willen steken. Iets voor jou? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. We hebben wellicht ook uren te vergeven voor andere dagen en/of avonden. 

WEDSTRIJDTAFELHOSTS OP ZATERDAG
Je bent het visitekaartje van HCM. Je ontvangt bezoekende teams, beantwoordt vragen van coaches, maakt de ingedeelde scheidsrechters wegwijs en je leert een heleboel leuke mensen kennen. Vind je het leuk twee of drie zaterdagochtenden per seizoen achter de wedstrijdtafel plaats te nemen, samen met een collega-host? Meld je dan aan en stuur een mailtje naar [email protected].

SCHOONMAKERS
Wil jij wekelijks een zakcentje bijverdienen en tegelijkertijd helpen met het schoonhouden van ons gave nieuwe clubhuis? Laat het ons dan snel weten. We zijn met spoed op zoek naar shiny happy people die van aanpakken weten. Werktijden in overleg. Mail naar [email protected]

BARHOOFDEN
Op zaterdag is het altijd een drukte van belang op de club. Op die dagen staan ouders achter de bar en er is tijdens de verschillende diensten altijd 1 barhoofd aanwezig. Een supervrijwilliger, die de ouders wegwijs maakt en een oogje in het zeil houdt. Iets voor jou? En ben je een aantal zaterdagen per jaar een dagdeel beschikbaar? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

WIL JE IETS ANDERS DOEN?
Dit waren zomaar een aantal vacatures waarvoor we met spoed op zoek zijn naar leuke en enthousiaste kandidaten. Maar misschien wil je wel wat anders voor de club doen. In een commissie of het bestuur. Ook dan maken we graag kennis met je. Stuur gewoon even een berichtje aan [email protected]. We zijn heel benieuwd wat jij voor de club zou willen doen. 

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

IN MEMORIAM; TOM JANSEN

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.