Aantal leden : 959
2021 - HCM Arnhem
21 Aug Be

REGISTREER JE BEZOEK AAN HCM. HET IS VERPLICHT!

Vanaf zaterdag 22 augustus 2020 ben je verplicht je te registreren als je naar de club komt. Dat kan via de website: www.hcmarnhem.nl/registratie. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder: spelers en speelsters, trainers, coaches, vrijwilligers, ouders en andere bezoekers. En het is elke keer dat je de club bezoekt verplicht.

Zo werkt het
1. Via het online registratieformulier geef je aan of je lid bent van HCM Arnhem of een bezoeker. Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in, plus de tijdstippen waarop je op de club aanwezig denkt te zijn. Je ontvangt een bevestigingsmail van je registratie.

2. Word je op de club gevraagd naar je registratie, dan toon je het uitgeprinte registratieformulier of het bevestigingsmailtje op je mobiel. 

3. Kom je op de club en heb je je nog niet geregistreerd, dan doe je dat alsnog. Er hangen posters met QR codes aan de hekken én in het clubhuis die linken naar de online registratiepagina. Heb je geen mobiele telefoon, dan vul je een uitgeprint formulier in, deze formulieren zijn aanwezig op de club. 

Registreer je je niet, dan kun je de accommodatie helaas niet betreden. Maar je registreert je natuurlijk wel. Want alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD goed kan worden uitgevoerd. En uiteindelijk zorgen we er zo samen voor dat we Corona buiten de deur houden. 

Dank je wel voor je begrip en medewerking!

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

IN MEMORIAM; TOM JANSEN

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.