Aantal leden : 1023
2020 - HCM Arnhem
19 Nov Di

REMINDER: FILMAVOND JONGSTE JEUGD

Vergeet je niet aan te melden voor de leukste filmavond van het jaar en kom zaterdag met je hele team!!

Even alle informatie op een rijtje: 

  • De filmavond start om 18.30 uur. Van 18.30 uur tot 18.45 uur is er ruimte om binnen te komen en een plekje op de banken te kiezen.
  • De filmavond zal om 21.00 uur tot zijn einde komen. Vanaf dan is het de bedoeling dat de ouders hun kind(eren) weer op komen halen.
  • De kosten voor de filmavond zijn €2,50 per persoon. Het entreegeld kan betaald worden via de app bij ‘Meer - Evenementen’ of bij de bar op de avond zelf.
  • De kinderen worden voorzien van een zakje chips of popcorn en er zal de hele avond gratis limonade zijn. Wanneer er behoefte is aan iets anders te drinken, is de bar altijd open!
  • Denk eraan! Ook op de filmavond van de jongste jeugd kan er alleen met PIN of de HCM Clubkaart betaald worden. Dus geen contant geld.
  • Zoals jullie vast weten; de banken op HCM zijn geen heerlijke zetels. Jullie mogen zelf zo veel mogelijk kussens en dekentjes meenemen. Let er natuurlijk wel op dat je jouw eigen spulletjes ook weer mee naar huis neemt.
  • En natuurlijk…. Een mooie outfit. Wat is nu een filmavond zonder pyjama’s en onesies? Dat dacht ik! Kleed je zo comfortabel mogelijk.

Nu vragen jullie je natuurlijk af, welke film gaan wij kijken? Wij als jeugdactiviteiten-commissie hebben een superleuke film voor jullie uitgekozen. Namelijk Bolt. Zorg er gezellig voor dat je met het hele team de film komt kijken!

Enthousiast geworden? Meld je aan via de HCM-app (Meer - Evenementen)! Bij vragen kun je een mailtje sturen naar [email protected], vergeet natuurlijk niet je naam en team te vermelden.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 23 november!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.