Aantal leden : 904
2021 - HCM Arnhem
14 Sep Je

UBUNTU HOCKEYKAMP IN DE HERFSTVAKANTIE MET EVA DE GOEDE!

Op 25 en 26 oktober is er het leukste hockeykamp van Arnhem, het Ubuntu Hockeykamp bij HCM Arnhem. Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar op sportpark Drielsedijk. Schrijf je in en kom ook lekker hockeyen en andere toffe dingen doen. Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem komt de enige echte Eva de Goede een hockey clinic verzorgen.

 

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen hockeyen voor de vroegboekprijs van €109,-, deze geldt t/m 30 september. Na 30 september is de prijs €124,-. Op maandag en dinsdag zijn de dagen van 09:00 tot 16:00.

 

Learn from the best tijdens de hockeyclinicvan Eva de Goede

Niemand minder dan Eva de Goede komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem een hockeyclinic geven. Het is nog even afwachten of ze haar derde gouden Olympische medaille, die ze in de zomer in Tokyo gewonnen heeft, meeneemt. Wel weten we zeker dat Eva de Goede een hockey clinic komt verzorgen en dus is dit je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld. Learn from thebest tijdens de clinic van Eva de Goede! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem en zorg dat jij na de herfstvakantie weer gaat hockeyen terwijl je net nieuwe tips andtricks van Eva de Goede hebt geleerd.

 

Sport to Grow aanpak

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport To Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creĆ«ren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel. 


Meer dan alleen hockey

Het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem is meer dan alleen hockey. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. De kinderen gaan lekker hockeyen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gehockeyd  maar we leren niet alleen beter hockeyen, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in hockey. Onderdeel van de  Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier hockeyen ook beter gaan presteren.

 

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Arnhem op 25 en 26 oktober voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Nieuws afbeelding
Bijlage

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.