Aantal leden : 956
2021 - HCM Arnhem
3 Feb Je

WE GAAN WEER WEDSTRIJDJES SPELEN VANAF AANSTAANDE ZATERDAG

Vanaf komend weekend gaan we weer lekker op zaterdag hockeyen! Voor de F-jeugd tot en met de A-jeugd worden er onderlinge competities georganiseerd. Hieronder een overzicht van wat er georganiseerd wordt. Nu hopen op lekker weer en vooral heel veel blije koppies op de velden van HCM!

F-jeugd en de E6-tallen 
Er worden onderlinge wedstrijden gespeeld. Meer informatie heb je via de mail ontvangen.

E8-tallen en D-jeugd
Deze twee categorieën spelen gezamenlijk een laddercompetitie. Voor deze competitie worden van de achttallen speciale elftallen teams gemaakt en speelt iedereen dus op een heel veld! Voor de achttallen vast even wennen, maar wel leuk om alvast te oefenen! Meer informatie heb je via de mail ontvangen. 

MD1, JD1, C-, B- en A-jeugd
Iedereen uit deze teams kan zich opgeven voor een speciale HCM 7’s-Competitie. Je geeft jezelf op en wordt vervolgens ingedeeld in een team. Met dit team ga je vier zaterdagen lang een minicompetitie spelen. Je speelt op een half veld 7 tegen 7. De wedstrijden duren 2x 20 minuten en ieder team speelt 1 wedstrijd per zaterdag. Teams worden ook ingedeeld om te fluiten bij andere teams. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag  6, 13, 20 en 27 februari tussen 14:00 en 17:00.

Lijkt het je leuk om op zaterdag lekker te gaan hockeyen? Meld je nu aan voor de HCM 7's competitie!! Aanmelden kan tot donderdag 4 februari 22:00 uur via de volgende link: 


De teamindelingen en het wedstrijdschema komen uiterlijk vrijdag 5 februari om 17:00 online!

Heel veel plezier!

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

HET NIEUWE SCHEMA VOOR DE 7'S COMPETITIE

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.