Aantal leden : 953
2020 - HCM Arnhem
6 Nov Le

TRAININGEN, OEFENPOTJES EN LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL...

Waar zijn we nu dan weer in beland als club? Wel hockey, geen hockey? Clubhuis open, clubhuis dicht? Midwintercompetitie of toch weer niet? De Technische Commissie praat jullie graag even bij over de huidige stand van zaken. 

Jeugd
- Voor alle jeugdspelers geldt dat jullie tot eind november 2 keer in de week trainen. Ook plannen we een aantal onderlinge oefenwedstrijden op 14, 21 en 28 november. Meer informatie hierover volgt vanuit de lijncoördinatoren. 
- In december wordt er niet gehockeyd! 
- Vanaf 4 januari kunnen we hopelijk weer starten met 1 trainingsmoment per week. 
- De midwintercompetitie en hockey 7 kunnen helaas niet doorgaan. We onderzoeken de mogelijkheid onderlinge wedstrijden met clubs binnen de regio te spelen en anders organiseren we onderlinge oefenwedstrijden op de club (als dat mag).
- Het kan zijn dat de KNHB ervoor kiest om de gemiste competitiewedstrijden in januari een februari in te halen. Daar hebben wij hopelijk binnenkort meer duidelijkheid over.
 
Senioren
- Voor alle senioren geldt dat we niet meer trainen tot eind van dit kalenderjaar.
- Hopelijk kunnen de gemiste competitiewedstrijden in januari of februari worden ingehaald. 
- Helaas is het niet toegestaan om (onderlinge) wedstrijden te organiseren. Zodra dit wel mogelijk is gaan wij hier uiteraard meteen achteraan. 
- Houd je conditie een beetje op peil, de coronakilo’s vliegen er wel heel makkelijk aan nu. 

En verder…
Op de achtergrond worden bergen verzet om het voor elkaar te krijgen dat we kunnen blijven hockeyen, op welke manier dan ook. We volgen echter steeds het beleid van het kabinet en de KNHB. Maar er is licht aan het eind van de tunnel. Altijd! Dus houden we de moed erin en hopen iedereen weer snel te zien! En heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Hou jullie taai!

Met sportieve groet,

De technische commissie  

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

DE BITJES ZIJN BINNEN

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.