Aantal leden : 917
2020 - HCM Arnhem
17 Jul Be

DANK JULLIE WEL LIEVE VERHUIS- EN SCHOONMAAKPLOEG

Afgelopen zaterdag werd er flink gebuffeld in ons oude en nieuwe clubhuis. Aan de oproep om te komen helpen met de verhuizing werd goed gehoor gegeven. Dank jullie wel lieve leden,  ouders en andere vrijwilligers voor jullie geweldige hulp.

Ook willen we graag verhuisbedrijf Vlotweg Top Movers uit Arnhem bedanken die geheel belangeloos, dozen, kratten en hondjes beschikbaar stelde. Wat een fijne sponsor is dat! 

Zijn we nu helemaal klaar voor de officiƫle opening in het weekend van 29 en 30 augustus? Nee gekkies. Er is nog genoeg te doen. Op 15 augustus kunnen we weer alle hulp gebruiken. Help jij mee?

Commissies, geef je spullen een mooie plek in het nieuwe clubhuis. En schoonmakers, ook op jullie willen we graag weer een beroep doen. We hebben helaas geen foto's gemaakt van jullie enorme werklust van afgelopen zaterdag. Maar dank jullie wel. De keuken, bar, ramen en kleedkamers blonken geweldig. 

Dus: 15 augustus willen we graag weer een beroep doen op jullie hulp. Laat even weten dat je komt door een mailtje te sturen naar [email protected]

Dank jullie allemaal wel!

Nieuws afbeelding